Bu, bir ülkeyi inovasyon zorunlulukları için yetenekli, yaratıcı ve bilgili bir nüfusla donatır. Yaratıcılığın üç bileşeninin, verilen yaratıcılığa odaklanan herhangi bir eğitim sisteminin yeniliğin habercisi olduğunu göstermek için bir girişimde bulunulmuştur. Gelişmekte olan ülkelerdeki eğitim sistemleri, çoğu gelişmekte olan ülkenin katılımı olmadan geliştirilen sömürgeciliğin ürünleridir, o zamandan beri dünyada meydana gelen değişiklikleri yansıtmak için çok az şey yapılmıştır. Herhangi bir eğitim politikası, erken çocukluk eğitiminin gelişiminden yüksek öğretime kadar öğrencilerin yaratıcılığını teşvik etmeli ve içsel olmalıdır.
Bu, bir ülkeyi inovasyon zorunlulukları için yetenekli, yaratıcı ve bilgili bir nüfusla donatır. Yaratıcılığın üç bileşeninin, verilen yaratıcılığa odaklanan herhangi bir eğitim sisteminin yeniliğin habercisi olduğunu göstermek için bir girişimde bulunulmuştur. Gelişmekte olan ülkelerdeki eğitim sistemleri, çoğu gelişmekte olan ülkenin katılımı olmadan geliştirilen sömürgeciliğin ürünleridir, o zamandan beri dünyada meydana gelen değişiklikleri yansıtmak için çok az şey yapılmıştır. Herhangi bir eğitim politikası, erken çocukluk eğitiminin gelişiminden yüksek öğretime kadar öğrencilerin yaratıcılığını teşvik etmeli ve içsel olmalıdır. Bu, bir ülkeyi yenilik zorunlulukları için yetenekli, yaratıcı ve bilgili bir nüfusla donatır.
Yaratıcılığın üç bileşeninin, verilen yaratıcılığa odaklanan herhangi bir eğitim sisteminin yeniliğin habercisi olduğunu göstermek için bir girişimde bulunulmuştur. Gelişmekte olan ülkelerdeki eğitim sistemleri, çoğu gelişmekte olan ülkenin katılımı olmadan geliştirilen sömürgeciliğin ürünleridir, o zamandan beri dünyada meydana gelen değişiklikleri yansıtmak için çok az şey yapılmıştır. Yaratıcılığın üç bileşeninin, verilen yaratıcılığa odaklanan herhangi bir eğitim sisteminin yeniliğin habercisi olduğunu göstermek için bir girişimde bulunulmuştur. Gelişmekte olan ülkelerdeki eğitim sistemleri, çoğu gelişmekte olan ülkenin katılımı olmadan geliştirilen sömürgeciliğin ürünleridir, o zamandan beri dünyada meydana gelen değişiklikleri yansıtmak için çok az şey yapılmıştır. Yaratıcılığın üç bileşeninin, verilen yaratıcılığa odaklanan herhangi bir eğitim sisteminin yeniliğin habercisi olduğunu göstermek için bir girişimde bulunulmuştur. Gelişmekte olan ülkelerdeki eğitim sistemleri, çoğu gelişmekte olan ülkenin katılımı olmadan geliştirilen sömürgeciliğin ürünleridir, o zamandan beri dünyada meydana gelen değişiklikleri yansıtmak için çok az şey yapılmıştır.
Bir ülkenin yeni teknolojileri özümseme kapasitesi, beşeri sermaye becerilerinin yükseltilmesine ve uluslararası pazarlarda kabul edilebilir kalite ve performans standartlarına ulaşabilen mal ve hizmetlerin üretilmesine bağlıdır. Böyle bir ülke, dünyanın geri kalanıyla değer yaratacak şekilde ilişki kurar. Bu, yüksek öğretim sisteminin diğerleri arasında işgücü piyasası, özel, kamu ve orta öğretim ile işbirliğini gerektirir. Yüksek öğretim sisteminin bir ülkenin rekabet gücüne başarılı bir şekilde katkıda bulunması için hepsiyle el ele çalışması gerekir. Özellikle, gelişmekte olan ülkelerin ulusal yenilik politikası, insanlarının temel analitik ve problem çözme becerilerini, yaratıcılığını, hayal gücünü, becerikliliğini ve esnekliğini geliştirebilecek bir eğitim sistemine odaklanmalıdır. Bu beceriler ve bilgiler kritiktir ve Akıllı Üretim ve Endüstri 4.0 ile ilgilidir. Çalışanlarına yatırım yapan ve onları ödüllendiren bu tür ülkeler ve kuruluşlar, Akıllı Üretim ve Endüstri 4.0 devriminde aktif olarak rekabet etmektedir.